Portfolio

Wopereis - Samen met de weerman van het oosten zijn wij op pad geweest om de boerderijen, die gemaakt zijn door Wopereis, te bekijken


 

Bedrijfsvideo 't cranevelt - Maarten is een een beginnende fysiotherapeut die zijn eigen praktijk heeft gestart. Deze video laat zien wat hij voor fysiotherapeut is en wat hij kan betekenen voor zijn cliënten. Daarbij zijn er sfeerbeelden van hoe hij te werk gaat.


Productvideo warmteput voor GEP Water bv - Bij deze video wou de opdrachtgever laten zien hoe een warmteput geïnstalleerd wordt.

Evenement video voor wijkcoöperatie kanaleneiland - Bij deze video wou de opdrachtgever sfeerbeelden hebben van een kids marathon die zij geregeld hebben. Ook heb ik mensen van de organisatie geïnterviewd zodat zei wat over de kids marathon kunnen vertellen.Bruiloftvideo - Deze prachtige bruiloftvideo is gemaakt voor Carst en Lisa, zodat dat zij altijd kunnen terugkijken op deze onvergetelijke dag.


Productvideo drainageplaten voor GEP Water bv - Dit is deel 1 van een video over drainageplaten. In de 2e video wordt het volgroeide dak mooi in beeld gebracht zodat je kan zien wat het product kan opleveren.Wervingsvideo - VideoExpress zocht nieuwe stagiaires en deze video is bedoeld om stagiaires te werven en enthousiast te maken.


Behind the Scenes Antoine Roode Productions - In deze video laat ik een kijkje achter de schermen zien hoe een filmdag eruit ziet.


 

Video Labyrinth


Video Labyrinth - Deze video is voor bedoeld voor LinkedIn en andere social media. Het doel van de video is de doelgroep laten zien wat Labyrinth voor de stage studenten gedaan hebben en wat ze de studenten geleerd hebben.
Product uitlegvideo


Opening van fysiotherapie 't CraneveltAftermovie

 

Bioglow - een korte advertentie voor social media over een vuurschaal